GOTLAND TRIATHLON 13 JUNI 2020

Nu är det dags igen, lördag 13 juni 2020 kommer vi förvandla omgivningarna i Slite till sommarens roligaste tävling. En triathlonupplevelse lite utöver det vanliga, vid havet och mitt i det gotländska landskapet.

Eliten kommer vara med och starta i en galet fartfylld tävlingsklass, men annars är det fullt fokus på att hela familjen ska kunna vara med i Gotland Triathlon. Vid tävlingscentrum kan bland annat du och dina medföljande praktiskt taget bo mitt i en triathlontävling om ni vill.

I Gotland Triathlon kommer simningen vara i havet vid Slitebukten, cykling och löpning i och kring Slite med utgångspunkt från växlingsområdet som ligger precis vid Slite Strandby.

 

Vem kan vara med? 

I Gotland Triathlon kan alla vara med - från de allra minsta barnen till de tuffaste triathleterna. För barn, ungdomar, vuxna och familjer erbjuder vi olika klasser och distanser i en motionstävling. De vuxna motionärerna kan starta i sprint eller olympisk distans, stafettlag för vuxna i sprint och olympisk, familjestafett (en vuxen, två barn) och olika klasser för barn och ungdomar. För de lite mer erfarna triathleterna erbjuder vi tävlingsklasser.

Dessutom kommer vi att ha eliten på plats. Mer info om eliten och deras del i Gotland Triathlon kommer i mitten av september.
 

Gotland Triathlon i digitala och sociala medier 
Vi finns här på www.gotlandtriathlon.se med information om tävlingen, triathlon och annat som är kopplat till Gotland Triathlon. 

Vi finns även i sociala medier där du kan följa oss innan, under och efter tävlingen. Gotland Triathlon i sociala medier kommer publicera erbjudanden, tävlingar, utmaningar och annat intressant.  

Sök upp oss på: 
Facebook: facebook.se/gotlandtriathlon 
Instagram: @gotlandtriahlon 
Twitter: @GotlandTri 
 
Våra hashtags: 
#gotlandtriathlon
#gotlandtriathlon2020
#allavilltillslite

Vi följer gärna våra deltagare och andra som vill skriva om oss, använd våra hashtags för uppmärksamhet.