Anmälan

Vi öppnar anmälan 16 augusti 2019 för alla distanser och klasser förutom elittävlingen. Anmälan till elittävlingen öppnar 15 september 2019.

Startavgifter och anmälan
Hittar du här.  

Försäkring och återbetalning av anmälningsavgifter

Som anmäld deltagare i Gotland Triathlon är du olycksfallsförsäkrad under tävlingen, samt under resan till och från tävlingen.

Vi har inte möjlighet att betala tillbaka anmälningsavgifter. Istället rekommenderar vi varmt att teckna försäkringen Startklar eller Startklar Plus då du får tillbaka hela startavgifter om du inte kan delta. För mer information, läs mer på www.startklar.nu.

Tävlingsregler och föreningstillhörighet

Som barn, ungdom eller vuxen motionär behöver du inte var medlem i en förening.

Deltagare i tävlingsklass ska vara medlem i ansluten triathlonförening och ha giltig tävlingslicens.

Tävlingsregler för Gotland Triathlon är enligt Svenska Triathlonförbundets tävlingsreglemente. Alla deltagare förväntas därför följa dem. Läs mer här.

 

Gotland Triathlon i digitala och sociala medier
Vi finns här på webben www.gotlandtriathlon.se med information om tävlingen, triathlon och annat som är kopplat till Gotland Triathlon. Vi kommer löpande att fylla på med mer information.

Vi finns även i sociala medier där du kan följa oss innan, under och efter tävlingen. Gotland Triathlon i sociala kommer publicera erbjudanden, tävlingar, utmaningar och annat intressant.

Sök upp oss på:
Facebook: Gotland Triathlon

Instagram: @gotlandtriahlon


Våra hashtags:
#gotlandtriathlon #gotlandtriathlon2020

Vi följer gärna våra deltagare och andra som vill skriva om oss, använd gärna våra hashtags i dina inlägg.

--------------------------------------------------------------------------------
Gotland Triathlon

Gotland Triathlon är en fristående triathlontävling och ett samarbete mellan Slite Sportklubb och Havsguden AB. Tävlingen genomförs i mitten av juni varje år i Slite och Gotland Triathlon 2020 är den tredje i ordningen. Tävlings- och eventområde är i nära anslutning till Slite Strandby och Slite Camping.

Gotland Triathlon projektleds av tävlingsledaren i nära samarbete med en av tävlingens huvudpartner, Gotland Sports Academy.

Vill du komma i kontakt med oss?
Hör av dig till vår tävlingsledare Åsa Grönlund, tavlingsledare@gotlandtriathlon.se eller 0768-087288