Jobba hos oss!

Vill du vara med och utveckla Sveriges bästa Sport Resort

På Gotland Sports Academy jobbar vi med att göra Slite och norra Gotland till en destination för sport, hälsa och aktiv fritid. Sommartid är det fullt skägg med träningsläger, grupper och privatpersoner som gästar oss och söker en aktiv fritid vid havet. Då gäller det att leverera både service och uthållighet. Vår, vinter och höst är det lite lugnare tempo på anläggningen då  jobbar vi med allt ifrån tävlingsevent, konferenser, träningsgrupper och inte minst privatpersoner som söker en lyxig escape vid havet eller gotlänningar som söker en aktiv fritid. 

Just nu söker vi en person som kan ansvara för vår mountainbikeuthyrning med tillhörande verkstad och shop, för mer information om tjänsten se nedan.  

Frågor kring rekrytering tas med bolagets VD Jonas Henning 076-1165900.

Mtb ansvarig

2018 står Gotland bike park färdig i Slite, en av landets största x-countryparker med ca 20 mil uppmärkta leder i varierande terräng. Lederna håller olika svårighetsgrader från grönt till rött består av gamla körvägar, vandringsleder, singletracks och maskingrävda flowbanor, dirthopp och pumptrack.

Vi investerar nu i nya uthyrningscyklar och en cykelverkstad med tillhörande shop för mountainbike för att fylla behovet som uppstått. Vi söker därför en person som kan vara ansvarig för cykeluthyrning och verkstad samt även jobba med utveckling av Gotland bike park och ta hand om guidade turer i parken samt bedriva mtb skola. Du som söker tjänsten skall ha ett brinnande cykelintresse i allmänhet och för mountainbike i synnerhet. Du skall ha dokumenterade kunskaper eller motsvarande erfarenhet i att serva cyklar och speciellt mountainbikes.

Tjänsten är säsonganställning med start 1:a April-2018 till 30:e September. För rätt person finns möjlighet till att kombinera tjänsten så att anställningen kan övergå till året runt anställning med andra arbetsuppgifter under lågsäsong.