GOTLAND TRIATHLON 16 JUNI 2018

Nu startar den, tävlingen som är något utöver det vanliga. Lördag 16 juni 2018 kommer vi förvandla omgivningarna i Slite till sommarens roligaste triathlontävling. Eliten kommer vara med och starta i en galet fartfylld tävlingsklass, annars är det fullt fokus på att hela familjen ska kunna vara med i Gotland Triathlon. Vid tävlingscentrum kan bland annat du och dina medföljande praktiskt taget bo mitt i en triathlontävling om ni vill. 

I Gotland Triathlon kommer simningen vara i havet vid Slitebukten, cykling och löpning i och omkring Slite med utgångspunkt från växlingsområdet som ligger precis vid Slite Strandby.  
 

Vem kan vara med? 

I Gotland Triathlon kan alla vara med. Från de allra minsta barnen till de tuffaste elittriathleterna. För barn, ungdomar, vuxna och familjer erbjuder vi olika klasser och distanser i en motionstävling. De vuxna motionärerna kan starta i sprint eller olympisk distans, stafettlag för vuxna i sprint, familjestafett (en vuxen, två barn) och olika klasser för barn och ungdomar.  
 

Gotland Triathlon i digitala och sociala medier 
Vi finns här på www.gotlandtriathlon.se med information om tävlingen, triathlon och annat som är kopplat till Gotland Triathlon. Vi kommer löpande att fylla på med mer information.
 
Vi finns även i sociala medier där du kan följa oss innan, under och efter tävlingenGotland Triathlon i sociala medier kommer publicera erbjudanden, tävlingar, utmaningar och annat intressant.  

Sök upp oss på: 
Facebook: facebook.se/gotlandtriathlon 
Instagram: @gotlandtriahlon 
Twitter: @GotlandTri 
 
Våra hashtags: 
#gotlandtriathlon
#gotlandtriathlon2018  
Vi följer gärna våra deltagare och andra som vill skriva om oss, använd våra hashtags för uppmärksamhet.