Arenor

Slite har ett brett utbud av arenor och erbjuder träningsmöjligheter i världsklass i dom flesta sporter, här nedan ser du några av dom.

 • Cementahallen

  Cementahallen

  Cementahallen är en klassisk sporthall med utrustning för dom flesta hallsporter som handboll, basket, innebandy, volleyboll, tennis, badminton, futsal mm. I hallen finns omklädningsrum och bastu. Hallen kan även användas som festlokal med plats för upp till 550 sittande inklusive scen. Hallen ligger i hamnområdet på storgatan, ca 5-10 minuters promenadväg från Slite Strandby. Cementahallen bokar du online på vår hemsida.   Fotograf: Niklas Wallner

 • Tennisarena

  Tennisarena

  Tennisarenan ligger i anslutning till Slite strand och har fyra grusbanor och en asfalt. vid regn spelas tennis i cementahallen.

 • Cementa Arena

  Cementa Arena

  I vår moderna ishall bedrivs hockey, konståkning och curling. Här finns även omklädningsrum, konferensrum, gruppmatsal, café, kiosk och möteslokaler.

 • Slite idrottscenter

  Slite idrottscenter

  Slite idrottscenter med ishall, idrottshall, gym, elbelyst 11-manna konstgräsplan med internationella mått 105x65 och elljusspår samt en 7-manna gräsplan. Anläggningen ligger på enkelt promenadavstånd från boendet på Slite Strandby.

 • Slite Golfklubb

  Slite Golfklubb

  Slite Golfklubb, en teknisk park/skogsbana med stora snabba greener, par 72 ritad av Peter Nordwall. På anläggningen finns ett utmärkt övningsområde med drivingrange, korthålsbana och flera övningsgreener samt ett modernt klubbhus med shop och restaurang.

 • Slite Strand

  Slite Strand

  Förutom bad och lek så är området kring stranden hjärtat i vår verksamhet. Här bor ni, äter, umgås och slappnar av mellan träningspassen. Slite Strand är också utgångspunkten för våra vattensporter så som Vindsurfing, S.U.P kajak och Surfski mm.

 • Bogevikens kanotarena

  Bogevikens kanotarena

  Bogevikens kanotarena, en skyddad lagun innanför Slite Strandby med plattvatten för kanot eller rodd.